send mailhome
     Latviski Russian Eesti Litvoski

JAUNUMIATSAUKSMES UN ATBILDESSfēras izlietojumsPriekšrocībasDarbības principsJautājumi un atbildesSERTIFIKĀTIFotogalerija
Ekspress
pasūtījums
Izvēlieties modeli
Vārds, Uzvārds:
Tālruņa numurs:
 





      Publikācijas Visas ziņas
 

Kafejnīcām un restorāniem

Eiropā infrasarkano apkuri pielieto jau trīsdesmit gadus. Restorāniem, kuri atrodas zem klajas debess, sevišķi rudens un ziemas mēnešos ir nepieciešama atklātu platību apsildīšana. Platības, kuras atrodas zem klajas debess, ir gan dārgi, gan neparocīgi apkurināt ar tradicionālajām apkures sistēmām.

Novietojiet jūsu āra kafejnīcā „UFO” apkures sistēmu un pagariniet darba sezonu, tādējādi palielinot savus ienākumus!

Telpās, kurās bieži virina logus un durvis, rodas ievērojami siltuma zudumi. Restorānos, veikalos, lielveikalos, kur nemitīgās pircēju un apmeklētāju plūsmas dēļ vai klientu piesaistīšanas nolūkā, durvis gandrīz nekad never ciet, siltais gaiss nemitīgi izplūst caur atvērtajām durvīm, bet ieplūstošais aukstums durvju tuvumā esošajiem klientiem un pircējiem rada milzum daudz neērtību, tādēļ viņi cenšas pēc iespējas ātrāk iegādāties pašu nepieciešamāko un doties projām. Tas diemžēl ietekmē uzņēmuma ienākumus.

Telpās, kurās bieži atver logus un durvis, „UFO” starojuma apkures sistēmas uzstādīšana ir vienīgā izeja. Šī sistēma nesilda gaisu, bet gan pašus klientus un apmeklētājus; tā silda arī durvju tuvumā novietotos galdiņus un citas telpas daļas. Pircējs, kuram ir ērti iepirkties, un klients, kuram ir patīkami baudīt maltīti, neuztraucoties par to, vai durvis ir atvērtas, labprāt uzkavēsies ilgāk, tādējādi palielinot uzņēmuma ienākumus.

Papild. ziņas:: UFO piesaista apmeklētājus