send mailhome
     Latviski Russian Eesti Litvoski

JAUNUMIATSAUKSMES UN ATBILDESSfēras izlietojumsPriekšrocībasDarbības principsJautājumi un atbildesSERTIFIKĀTIFotogalerija
Ekspress
pasūtījums
Izvēlieties modeli
Vārds, Uzvārds:
Tālruņa numurs:
 





      Publikācijas Visas ziņas
 

Mājai un ģimenei

Izkurināta, omulīga un silta istaba daudzu cilvēku uztverē saistās ar komfortu, turklāt to uzskata par veselīga miega obligātu priekšnoteikumu. Komfortabla temperatūra palīdz jums ātri iemigt un mierīgi gulēt visu nakti. „UFO” sildītāji ir aprīkoti ar termostatu, kurš aizsargā pret pārkaršanu, tādēļ jūs varat visu nakti mierīgi gulēt un neuztraukties par drošību.
Kā darbojas „UFO” sistēmas? Kā pašas dabas radītais universālais sildītājs – saule. Saule izstaro ultravioletos un infrasarkanos starus. Ultravioletie stari cilvēka veselībai ir kaitīgi, bet infrasarkanos, tieši pretēji, mēdz saukt par dzīvības stariem. Īsviļņu infrasarkanie stari sniedz gaismu, bet garo viļņu – siltumu. Kompānijas NNR piedāvātie „UFO” sildītāji arī izstaro infrasarkanos starus. Siltuma enerģija bez jebkādiem zaudējumiem sasniedz tieši ierīces darbības zonā esošos cilvēkus un apsildāmās virsmas. Tādēļ nav jāgaida, kamēr sasilst gaiss, jo sasildīties var uzreiz, tiklīdz ierīce ir ieslēgta (ierīce sasniedz savu maksimālo jaudu jau 15 sekunžu laikā).

„Klasiskajā” apkures variantā, kā zināms, telpas apkurina visas dienas laikā, arī tad, kad tajās nav cilvēku, tādēļ namīpašnieki ir spiesti maksāt par to, ko viņi nemaz nelieto. Apkures katlu uzstādīšana šo problēmu atrisina tikai daļēji, jo arī tie siltumu sniedz ar sasildītā gaisa starpniecību, tādēļ to ekspluatācija prasa ievērojamus līdzekļus. „UFO” fiziskās un ekspluatācijas īpašības ļauj iekārtu neatstāt visu laiku ieslēgtu, kā ierastās apkures sistēmas. Ar termostatu, izmantojot Infrared sistēmu, var ietaupīt līdz pat 82% elektroenerģijas. Taču enerģijas taupīšana nav vienīgā šīs sistēmas priekšrocība. Gāzes sildītājiem darbojoties sadeg skābeklis un intensīvi izdalās karbondioksīds, karbonmonoksīds un citas cilvēka organismam kaitīgas vielas, kā arī mitrums. „UFO” infrasarkanie sildītāji nesadedzina skābekli, aizkavē nepatīkamu smaku rašanos un samazina mitrumu. Turklāt siltās un mitrās telpās, kurās ir dažādu mikrobu, baktēriju, sēnīšu un pelējuma attīstībai labvēlīga vide, šie sildītāji ne tikai aizkavē to attīstību, bet arī nogalina tos.

Gada aukstajā laikā īpaši svarīgi ir tas, ka infrasarkanie sildītāji nerada caurvējus. Jāpiebilst, ka nepārkarsētā gaisā izstarota siltuma ietekme uz cilvēku veicina mundrumu un rada patīkamu siltuma sajūtu.

Neizniekojiet lietderīgu platību – iekārtojiet balkonu vai lodžiju!

Visās mūsdienīgās jaunbūvēs silta, ērti iekārtota lodžija ir pierasta parādība. Balkonu iestiklošanu un apdari veic jau celtniecības laikā. Tomēr iemītnieki nereti sper nākamo soli: nosiltina tās, aprīko ar žalūzijām vai aizkariem, iemontē siltās grīdas, papildus centrālapkures radiatorus un lodžija pārtop par istabu vai kabinetu.
Taču radiatoru un silto grīdu izmantošanas gadījumā nereti nākas saskarties ar neskaitāmiem zemūdens akmeņiem, no kuriem var viegli izvairīties, lietojot „UFO” elektriskos sildītājus:

  1. „UFO” infrasarkanais elektriskais sildītājs ir krietni lētāks, nekā duets "radiators-siltā grīda", tomēr Jūs iegūstat labāku efektu, jo „UFO” nesilda iestiklota balkona lielās platības ātri atdziestošo gaisu, bet, ar saviem siltuma stariem, sākot no grīdas, silda tieši telpas konstrukciju.
  2. „UFO” sildītāju ar termostatu Jūs varat samontēt paši, patērējot šim procesam tikai nedaudz laika un spēka, turpretī centrālapkures radiatora un, vēl jo vairāk, siltās grīdas montāžas veikšanai ir nepieciešama kvalificētu speciālistu brigāde, tādējādi Jums būs jāiegulda papildus naudas līdzekļi un montāžas darbiem būs nepieciešams ilgs laiks.
  3. Jums nebūs jāuztraucas par sistēmas cauruļu aizsalšanas iespēju, jo „UFO” elektriskajā sildītājā nav cauruļu un to neietekmē temperatūras svārstības.
  4. „UFO” elektrisko sildītāju demontāža ir tikpat vienkārša, kā to uzstādīšana, tādēļ, pārceļoties uz jaunu mājokli vai vasarnīcu, Jūs varēsiet paņemt līdzi savu sildītāju.

Un, visbeidzot, „UFO” infrasarkanie elektriskie sildītāji ir kompakti, novietoti pie griestiem tie neaizņem vērtīgo balkona platību. Pateicoties saviem daudzveidīgajiem krāsu variantiem, „UFO” lieliski iederas jebkuras telpas interjerā.

IZDRUKĀT