send mailhome
     Latviski Russian Eesti Litvoski

JAUNUMIATSAUKSMES UN ATBILDESSfēras izlietojumsPriekšrocībasDarbības principsJautājumi un atbildesSERTIFIKĀTIFotogalerija
Ekspress
pasūtījums
Izvēlieties modeli
Vārds, Uzvārds:
Tālruņa numurs:
 





      Publikācijas Visas ziņas
 

Praktiskums

„UFO” – PRAKTISKS SILDĪTĀJS

Montāža

Sildītājus „UFO” var uzstādīt uz augsta statņa vai nostiprināt stacionāri – pie griestiem vai pie sienas. Uz statņa uzstādītu, sildītāju var viegli pārvietot no vienas vietas uz citu (tā tiek nodrošināta mobilitāte), montējot vai piestiprinot tiek atbrīvota cilvēku atrašanās zona un ietaupīta lietderīgā kopējā telpas platība. Kā vienā, tā otrā gadījumā „UFO” lieliski iederas jebkuras telpas dizainā un uzlabo mājas vai biroja atmosfēras omulīgumu.


Tūlītēja apsilde jau pēc 27 sekundēm

Salīdzinājumā ar tradicionālajām apkures sistēmām, sildītāji „UFO” nodrošina ievērojami ātrāku jebkuras telpas apsildi, jo praktiski visu siltuma enerģiju tas virza turp, kur jums tas nepieciešams. Turklāt, visas virsmas, uz kurām virzīta „UFO” gaisma, absorbē siltumu un sasilst, lai paši, līdzīgi apkures iekārtām, pēc tam sildītu apkārtējo gaisu. Salīdzinājumā ar tradicionālajiem sildītājiem, sildītājam „UFO” telpas sasildīšanai ir nepieciešams ievērojami īsāks laiks, siltuma pārvade sākas jau pēc 27 sekundēm! Turklāt, temperatūru atšķirība starp gaisa temperatūru pie griestiem un grīdas tuvumā būs minimāla, bet „sajūtamā” temperatūra – ievērojami augstāka. Tas viss ļaus samazināt kopējo gaisa temperatūru telpā gan nakts stundās, gan brīvdienās un svētku dienās (izmantojot sildītāju darba telpās), un tas ievērojami samazinās elektroenerģijas patēriņu. 

Elektroenerģijas ekonomija

Infrasarkano staru sildītāja „UFO” izmantošana nodrošina elektroenerģijas patēriņa ekonomiju līdz pat 82% un, salīdzinājumā ar tradicionālajām apkures sistēmām, būtiski samazina ekspluatācijas izmaksas.

Infrasarkano staru sildītāji „UFO” daudzējādā ziņā pēc savām fiziskās ekspluatācijas īpašībām atšķiras no tradicionālajām apkures sistēmām.

Papildu siltuma avots

Sildītājus „UFO” izmanto tādās vietās, kurās, pamatojoties uz tehnoloģiskajām prasībām, nepieciešamas nodrošināt augstu atsevišķu virsmu temperatūru. Piemēram, lai paātrinātu sala laikā ielieta betona sacietēšanu vai krāsoto detaļu žūšanu (piemēram, auto darbnīcās). Daudzās rūpniecības nozarēs, vietās, kur nepieciešama kontrolēta siltuma pielietošana, izmanto dažādus infrasarkano staru sildītāju „UFO” modeļus „UFO” un to sildelementus (flamentīnus), kuri atšķiras pēc saviem parametriem un jaudas.

IZDRUKĀT