send mailhome
     Latviski Russian Eesti Litvoski

JAUNUMIATSAUKSMES UN ATBILDESSfēras izlietojumsPriekšrocībasDarbības principsJautājumi un atbildesSERTIFIKĀTIFotogalerija
Ekspress
pasūtījums
Izvēlieties modeli
Vārds, Uzvārds:
Tālruņa numurs:
 





      Publikācijas Visas ziņas
 

„UFO” – lietderīgs sildītājs

Neizraisa galvassāpes

Degšanas procesā, kurš norit jebkurā apkures sistēmā, tiek patērēts skābeklis. Gāzes apkures darbības ietekmē sadeg skābeklis un intensīvi izdalās karbondioksīds, karbonmonoksīds, mitrums un citi cilvēka organismam kaitīgi izmeši. Ja ventilācija telpā ir nepietiekama, skābekļa saturs gaisā samazinās un šīs samazināšanās ietekmē telpā esošajiem cilvēkiem sākas galvassāpes.

Apkures sistēma "„UFO”" nepadara gaisu sausu, apsildīšanai neizmanto skābekli, tādēļ nekļūst par galvassāpju iemeslu.

Nerada smakas

Slēgtās telpās, kuru apkurei izmanto ar cieto kurināmo kurināmas krāsnis, katalīzes vai radiatoru apkures sistēmas, rodas nelāgas smakas, kuras izraisa gaisā izplatītās putekļu daļiņas un mikroorganismi, kuri, saskaroties ar siltuma avotu, sadeg. Tās ir vienas no neizbēgamajām tradicionālo  apkures sistēmu izmantošanas sekām. Gaisa cirkulācija, kura telpā rodas, pārvietojoties sasildītā gaisa molekulām, sev līdzi ceļ arī acīm neredzamus putekļus un mikrodaļiņas. kā jau minēts, tās nokļūst uz apkures sistēmu elementiem un sadeg, izdalot nepatīkamu smaku.
Ņemot vērā, ka izstarojuma apkures sistēma „UFO” siltuma pārvadei neizmanto gaisu, cirkulācija nerodas, tādējādi nerodas arī smaka un nepasliktinās gaisa kvalitāte telpā.







Nepastāv saindēšanās draudi

Ar cieto kurināmo kurināmu krāšņu izmantošanas gadījumā, nepilnas sadegšanas dēļ rodas tvana gāze (СО), kura izraisa saindēšanos. Arī apkures sistēmās, kurās izmanto sašķidrināto gāzi, nepilnīgas kurināmā sadegšanas dēļ rodas skābekļa satura samazināšanās telpas gaisā un rodas saindēšanās draudi.

Izstarojuma apkures sistēma „UFO” izmanto elektroenerģiju un apkurei nepatērē skābekli, tādēļ nerada saindēšanās draudus.






Samazina mitruma rašanos

Mitrums ir gaisā esošo tvaiku koncentrēšanās, kura pārsniedz noteiktu līmeni. Savukārt smaka, kuru mēdzam dēvēt par „mitruma smaku”, rodas no acīm neredzamiem mikroorganismiem un baktērijām, kuras dzīvo un vairojas mitrā vidē.

Izstarojuma apkures sistēma „UFO”, kura dziļi izsilda telpu, iztvaicē mitrumu, novērš atkārtotu tā rašanos, kā arī kavē daļiņu un mikroorganismu rašanos, tādējādi novēršot „mitruma smakas” rašanos. Nodrošina ekoloģiski tīru apkuri. Turklāt, paruna teic, ka „Mājā, kurā ielūkojas saule, neielūkojas ārsti”. Šo parunu var attiecināt arī uz starojumu apkures sistēmu „UFO”.

Sildītāji „UFO” – tā ir labākā izvēle jaundzimušo sildīšanai. 










Fizioterapija

Fizioterapijas kabinetos notiek procedūras, kurās gaismas sildīšanu izmanto ārstnieciskos nolūkos. Sistēmas „UFO”, kuru darbība balstās uz apsildīšanu, izmantojot gaismu, nodrošina dziļu sildīšanu, kura veicina asinsrites paātrināšanos, muskuļu tonusa pazemināšanu, tādējādi atvieglojot vingrojumu izpildi. Sistēmas izmantošana pozitīvi ietekmē arī sāpošus muskuļus un locītavas. To izmanto jostasvietas trūces, reimatisma, sēžas nerva iekaisuma ārstēšanai.


















Apsildīšanas sistēmas „UFO” pozitīvā ietekme uz elpošanas ceļu slimniekiem

Cilvēkiem, kuri cieš no elpošanas ceļu slimībām, jāelpo tīrs un skābekļa piesātināts gaiss. Apsildes sistēmas "„UFO”" darbības procesā nepatērē skābekli, nepasliktina gaisa kvalitāti telpā, tādējādi pozitīvi ietekmējot cilvēka elpošanu un veidojot higiēniski tīru vidi, radot komfortablus apstākļus cilvēkiem, kuri cieš no elpošanas ceļu slimībām.





Sildītāji darbojas gandrīz nedzirdami

Sildītājus var novietot gan uz teleskopiskā statņa, gan stiprināt pie sienas vai griestiem. Mūsdienīgais dizains ļaus tiem kļūt par lielisku papildinājumu Jūsu mājokļa interjeram.

IZDRUKĀT